Vă anunțăm că, in perioada 7– 11 decembrie 2015, se organizeaza Concursul de Planuri de Afaceri. Pot participa la concursul de planuri de afaceri toți participanții la cursul de formare profesonală “Competențe antreprenoriale”, organizat în cadrul proiectului ID 153620 “Ocupare și integrare pentru viitor”. 

Persoanele interesate să participe la concurs pot accesa metodologia acestuia pe site-ul proiectului www.153620.proiecte-ue.info sau o pot solicita pe mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Toti concurenții eligibili se pot înscrie la concurs și pot înregistra planuri de afaceri în perioada mai sus menționată. Un concurent va participa o singură dată la concurs, cu un singur plan de afaceri. Un plan de afaceri va fi elaborat, depus și asumat de către o singură persoană.

Planurile de afaceri se vor depune în format fizic, într-un plic sigilat, cu mențiunea „Pentru Concursul de Planuri de Afaceri” la sediile celor 3 birouri regionale, respectiv Galați, Slatina și Târgoviște.  Planurile de afaceri vor fi înregistrate cu număr și dată de intrare.

Termenul limita pentru depunerea si inregistrarea planurilor de afaceri este 11 decembrie 2015, ora 15.00.

După evaluarea planurilor de afaceri, rezultatele se vor publica la data de 15 decembrie 2015 pe site-ul proiectului, www.153620.proiecte-ue.info și la sediile celor 3 birouri regionale.  

În cazul în care planul de afaceri nu este declarat câștigător, concurenții vor putea formula o contestație pana pe data de 17 decembrie 2015, ora 14.00 si vor putea solicita reevalaurea planului de afaceri.

Rezultatele finale ale concursului vor fi afisate pe data de 18 decembrie 2015.

Va dorim succes!

Procedura - concurs "Întreprinzători cu șanse egale – egalitate în viața economică"

În cadrul proiectului „Ocupare și integrare pentru viitor” având ca beneficiar Asociația Perspectiva Europeană în parteneriat cu Asociația Europa Socială, Asociația Europe Generation 2020 și Asociația Nativ Consult, până în acest moment au fost înregistrate 81 persoane, aparținând categoriilor șomeri și persoane inactive.

Înscrierile sunt în derulare, existând posibilitatea ocupării locurilor disponibile pentru cursul de Operator introducere, validare și prelucrare date sau Competențe antreprenoriale.

Cele 81 persoane înregistrate până în prezent, respectiv 25 persoane în Galați și câte 28 persoane în Slatina și Târgoviște, sunt programate pentru cursul de Operator introducere, validare și prelucrare date, urmând ca restul persoanelor să fie programate în perioada ce urmează, în limita locurilor disponibile și în funcție de eligibilitatea acestora pe cursurile ramase.

Vă așteptăm pentru înscrierea în grupul țintă pentru următoarele cursuri:
- COMPETENȚE ANTREPRENORIALE
- OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE ȘI PRELUCRARE DATE

Asociația Perspectiva Europeană, în parteneriat cu Asociația Europa Socială, Asociația Europe Generation 2020 și Asociația Nativ Consult anunță organizarea de cursuri de formare profesională în cadrul proiectului POSDRU/183/5.1/S/153620 „Ocupare și integrare pentru viitor”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Pentru selectarea și încadrarea la unul din cele două cursuri de formare asigurate prin proiect, respectiv „Operator introducere, validare și prelucrare date” și „Competențe antreprenoriale”, toate persoanele trebuie să parcurgă etapa de informare și consiliere profesională.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni! “Ocupare și integrare pentru viitor POSDRU/183/5.1/S/153620.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Calendar evenimente

« Iulie 2019 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Realizarea acestui site presupune pentru afișare corespunzătoare, folosirea unui browser actualizat la zi, care să aibă activ suportul pentru JavaScript activat precum și o rezoluție a ecranului de cel puțin 1366 X 768 pixeli. Pentru probleme legate de afișarea corectă a diacriticelor, vă rugăm citiți aici.