În cadrul proiectului „Ocupare și integrare pentru viitor” având ca beneficiar Asociația Perspectiva Europeană în parteneriat cu Asociația Europa Socială, Asociația Europe Generation 2020 și Asociația Nativ Consult, până în acest moment au fost înregistrate 81 persoane, aparținând categoriilor șomeri și persoane inactive.

Înscrierile sunt în derulare, existând posibilitatea ocupării locurilor disponibile pentru cursul de Operator introducere, validare și prelucrare date sau Competențe antreprenoriale.

Cele 81 persoane înregistrate până în prezent, respectiv 25 persoane în Galați și câte 28 persoane în Slatina și Târgoviște, sunt programate pentru cursul de Operator introducere, validare și prelucrare date, urmând ca restul persoanelor să fie programate în perioada ce urmează, în limita locurilor disponibile și în funcție de eligibilitatea acestora pe cursurile ramase.

Vă așteptăm pentru înscrierea în grupul țintă pentru următoarele cursuri:
- COMPETENȚE ANTREPRENORIALE
- OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE ȘI PRELUCRARE DATE

Șomerii și persoanele inactive înscrise în cadrul proiectului beneficiază în mod gratuit de servicii de informare, consiliere profesională, mediere a muncii și îndrumare profesională conform aptitudinilor și abilitaților fiecăruia, precum și asistență gratuită pentru înființarea unei afaceri.
De asemenea, șomerii care vor finaliza cursurile de formare profesională și au susținut și promovat examenele teoretice și practice aferente cursului urmat primesc diplome acreditate și recunoscute național și internațional.

Pentru informații suplimentare
    SLATINA: Str. Nicolae Bălcescu, nr. 29 A, etaj 1, județ Olt.
 Persoană de contact: Oana ȘONEI
 Tel. 0786/227917, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

    TÂRGOVIȘTE: Str. Lt. Stancu Ion, nr. 35, județ Dâmboviţa.
Persoană de contact: Estera VIBANI.
 Tel. 0786/227916, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

    GALAȚI: Str. Col. N. Holban nr. 10, bloc corp C3, județ Galați.
 Persoană de contact: Adina BĂLAN.
 Tel. 0786/227921, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni! “Ocupare și integrare pentru viitor POSDRU/183/5.1/S/153620.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Calendar evenimente

« Iunie 2019 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Realizarea acestui site presupune pentru afișare corespunzătoare, folosirea unui browser actualizat la zi, care să aibă activ suportul pentru JavaScript activat precum și o rezoluție a ecranului de cel puțin 1366 X 768 pixeli. Pentru probleme legate de afișarea corectă a diacriticelor, vă rugăm citiți aici.